Parochie St. Petrus’ Stoel te Antiochië

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner

Open Huis op zaterdag

Afdrukken PDF


open huis cathrien foto2Ook komende winter is er weer een Open Huis op zaterdag. Niet in de ontmoetingsruimte van de Stadskerk, want deze is bezet door ‘Muziek in de Cathrien’. Dit jaar zijn we welkom in het Kerktref-centrum van de Petruskerk aan de Kloosterdreef 31 (naast het pastoraal centrum).

Open Huis op zaterdag is een apart project en draait op vrijwilligers die niet allemaal gastvouw of gastheer zijn van het Open Huis. Gelukkig hebben wij ook anderen bereid gevonden om dit te bemensen. Zoals het er nu uitziet zal dit de enigste inloop mogelijkheid op zaterdag zijn in onze stad. Daarom is het moeilijk te voorspellen hoeveel gasten we kunnen verwachten, waarschijnlijk ook vaste gasten van het inloophuis het Hemeltje en het leger des Heils.

Het is goed en fijn dat wij een schuilplaats kunnen bieden voor warme koffie en thee, een boterham en een kop soep en wat minstens net zo belangrijk is aandacht voor de persoon die binnen komt. Het is hard nodig want het is niet goed om veroordeeld te zijn om alleen op straat de tijd door te brengen.

Het open Huis is elke zaterdag open van 10.30-15.30 uur.

Info: Diaken Rob Kosterman
06-44135327 of loop zaterdags gewoon even binnen.