Parochie St. Petrus’ Stoel te Antiochië

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner

Uitnodiging diakenwijding Henry Vermeulen

Afdrukken PDF

diakenwijding Henry uitnodiging.defTijdens de diakenwijding zal Henry samen met 4 anderen tot diaken gewijd worden in de kathedraal van Den Bosch. De viering is van 10.30 – 12.30 uur; aansluitend is er een receptie in het seminarie, Papenhulst 4 te Den Bosch.


Dat gaat naar Den Bosch toe

Voor deze wijding in Den Bosch legt de parochie een bus (of bussen) in. Vanaf het station in Den Bosch is het immers nog een flinke wandeling naar de Sint Jan, en de auto parkeren in Den Bosch is een dure aangelegenheid. De bus vertrekt vanaf de Robbenstraat op zaterdag 7 november om 8.45 uur. 

Vanuit Den Bosch vertrekken we terug richting Woensel om 14.30 uur.
Inschrijven kan alleen via de pastorie van de St. Petrus, Kloosterdreef 31, op werkdagen tussen 9.30 uur en 12.00 uur. Bij inschrijving krijgt u ook een instapkaart voor de bus. We vragen van u een bijdrage voor de bus van € 10,00 per persoon.
U kunt zich inschrijven tot uiterlijk maandag 2 november.

Pastoor J. Goris

20141007 153256.sx
Eerste keer assistentie

Zondag 8 november tijdens de viering van 10.00 uur in de Petruskerk zal Henry voor de eerste keer assisteren als diaken in de parochie. Aansluitend houden we dan een receptie onder de toren.


Mocht u, deze zondag, niet met lege handen willen of durven komen, dan suggereren wij een extra product voor de voedselbank mee te brengen, of in een envelop een bijdrage voor het Steunpunt Materiele Hulpvragen, Eindhoven. Er zal een doos of mand staan om uw giften te ontvangen.


Welkom en bij voorbaat hartelijk dank.

Pauline en Henry Vermeulen