Parochie St. Petrus’ Stoel te Antiochië

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner

Hét feestje van het jaar: oudjaarsavond op de pastorie!

Afdrukken PDF


IMG 2100.sHet is ondertussen een beetje gewoonte geworden: op oudejaarsavond bent u welkom op de pastorie om de overgang van oud naar nieuw te vieren. Voor het drinken en de knabbeltjes zal ik zorgen, voor de gezelligheid zorgen we samen.


We beginnen, net als vorige jaren, de avond rond 20.30h en sluiten om 00.30h af. Uiteraard hoeft u de avond niet alleen over straat. Wie wil wordt thuis opgehaald en weer thuis gebracht. Voor mensen die in de buurt van de pastorie wonen: wie wil iemand of enkele mensen te voet ophalen en weer thuis brengen? Voor mensen die verder weg wonen: wie is bereid mensen op te halen met de auto en even na middernacht weer thuis te brengen? Vorig jaar heeft er zich amper 1 chauffeur gemeld. Voor de meer dan 30 mensen die er waren is dat wel erg mager... Wie is dus bereid een heel simpel maar concreet stukje diaconie in praktijk te brengen en zo het nieuwe jaar niet alleen te beginnen met goede voornemens, maar ze ook daadwerkelijk uit te voeren?


U kunt zich voor 30 december aanmelden via een briefje in de bus van de pastorie, telefonisch (op werkdagen tussen 9.30h en 12.00h) op 040/269.75.61 ter attentie van pastoor Goris, of per email: 

Bij het aanmelden graag uw naam, adres en telefoonnummer doorgeven. Ook graag aangeven of u op eigen gelegenheid komt of graag opgehaald en thuisgebracht wordt. Ook chauffeurs kunnen zich op deze manier aanmelden.
Pastoor J. Goris