Parochie St. Petrus’ Stoel te Antiochië

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner

Terugblik bedevaart naar Kevelaer

Afdrukken PDF

 Kevelaer“Een mooie dag, we hebben genoten van elke minuut.” “Echt een eucharistieviering zoals ik me herinner uit mijn jeugd, met meerdere heren en veel misdienaars rond het altaar.” “Ik had het voor geen goud willen missen, volgend jaar ga ik weer mee, als Onze Lieve Heer het nog toelaat…” Zomaar wat uitspraken van medepelgrims, gehoord in de bus op de terugweg vanuit Kevelaer, waar we met 30 parochianen en bijna 400 andere pelgrims uit de omgeving van Eindhoven op 21 augustus naar toe op bedevaart zijn geweest.
 

Het was een gezegende dag. We hadden goed weer en fijne reisgenoten. Pastoor Goris had een door velen zeer gewaardeerde preek voorbereid. We hebben de kans gehad met elkaar te bidden. We hebben de kans gehad Marialiedjes met elkaar te zingen. We hebben de kans gehad om een dag met elkaar op te trekken. We hebben de kans gehad elkaar, maar ook onszelf, weer wat beter te leren kennen. We hebben de kans gehad om te midden van dat alles Maria te ontmoeten, Maria om kracht en om wijsheid te vragen en Maria voor alles te danken.
 

Wilt u die kans volgend jaar ook hebben? Noteert u dan de datum van 20 augustus 2015 vast in uw agenda en houdt u vanaf juni het parochieblad, de website of de prikborden in de kerkportalen in de gaten. U bent van harte welkom om dan weer mee te reizen!
 

Christel Huijbregts-Bock
Broedermeester Eindhoven-Noord van het Onze Lieve Vrouw Broederschap 


 Voor foto's, klik op de volgende linkFoto's Kevelaer 2014