Parochie St. Petrus’ Stoel te Antiochië

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner

23 september 2014: Alpha-cursus weer in Eindhoven

Afdrukken PDF

 

alpha cursus 2014Voor iedereen die op zoek is naar de diepere betekenis van het leven.

 

September is een maand waarin veel mensen zich afvragen wat het nieuwe seizoen zal brengen en nadenken over wat belangrijk is in het leven. Misschien vraag je je af “Is er meer? En waar leef ik eigenlijk voor?” Kom dan naar de alpha-cursus: hier kunnen deze vragen gesteld worden. En samen met anderen ga je op zoek naar antwoorden. Samen eten, korte inleidingen en hierover napraten in kleine groepjes (waar geen enkele vraag gek is) en dit alles in een heel gemoedelijke, open sfeer. Onze ervaring is dat kennismaken met het christelijk geloof op deze manier heel gezellig is en er nieuwe vrienden worden gemaakt. De cursus duurt 11 dinsdagavonden. Kom vrijblijvend langs op de informatieavond op 23 september en ontdek het zelf! Jong of oud, gelovig of niet-gelovig, vragen of twijfels, je bent van harte uitgenodigd!

 

De alpha-informatieavond vindt plaats op dinsdag 23 september 2014 en wordt gehouden in het Schootskwartier, het gebouw achter de kerk, Schootsestraat 47, Eindhoven. De avond begint om 20 uur en iedereen is van harte welkom voor een vrijblijvende introductie op de alpha-cursus en een gezellig drankje na afloop. Naast uitleg over de inhoud en de opzet van de cursus zullen enkele cursisten, die eerder de alpha-cursus hebben gevolgd, vertellen hoe ze dit beleefd hebben.

 

De cursus start op dinsdag 30 september 2014.
Voor meer informatie: zie www.alpha-zob.nl of www.alpha-cursus.nl  of neem contact op met Bart en Trudy Moret (040-8487051)

 

Vele handen maken licht werk. Graag willen we ook mensen uitnodigen om op andere manieren hun steentje bij te dragen aan de alpha-cursus, bijvoorbeeld

- door erover na te denken of u iemand weet in uw omgeving die u zou kunnen
  uitnodigen voor de alpha-cursus? 
- door mee te bidden voor de alpha-cursus en de deelnemers? 
- door een keer te koken voor een alpha-avond? 

Klik op onderstaande link voor meer informatie:

Persbericht alpha-cursus