Parochie St. Petrus’ Stoel te Antiochië

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner

Terugblik oudjaarsavond op de pastorie

Afdrukken PDF

IMG 2108.sVoor de tweede keer werd in het kerktrefcentrum de gelegenheid geboden om in een grotere groep oud- en nieuw te vieren. In 2012 was dit initiatief opgestart en destijds al een groot succes.
Onder het mom van “verbeter wat te verbeteren valt en houd datgene dat goed was”,  bracht de organisatie een aantal kleine verbeteringen aan waardoor de sfeer nog gezelliger en intiemer was dan vorig jaar.

Een half uur eerder dan aangekondigd dienden de eerste parochianen zich al bij het kerktrefcentrum aan en kon het aftellen naar 2014 van start gaan. Na een traditionele start van de avond met koffie en diverse zoetigheden, werd het krachtigere werk van advocaatjes en boerenjongens als snel ingezet. Gelukkig was er ook aan een solide bodem in de maag gedacht en vonden de hartige hapjes en lekkernijen gretig aftrek bij de ongeveer 35 aanwezige feestvierders.
Getuige de rode koontjes op de wangen en levendige conversaties, zat de sfeer er de hele avond goed in. Het was dan ook al snel 10 voor 12 voor menigeen er erg in had. Klokslag middernacht werd onder aanvoering van onze pastoor het glas geheven op een voorspoedig en gezond 2014.
Nadat eenieder huiswaarts was gekeerd of gebracht, werd het kerktrefcentrum nog snel in gereedheid gebracht voor de koffiegelegenheid na de ochtendviering. De daarbij aanwezige vroege kerkgangers wachtte in 2014 al de eerste verrassing toen de diverse lekkernijen, die het afscheid van 2013 hadden overleefd, bij de koffie werden gepresenteerd.
Wij wensen u allen een zorgeloos en gezond 2014 toe!

 

Gedicht Jan van Dierendonck: 'Kerstgedachten'

 

Voor meer foto's, klik op de volgende link: foto's oudjaar 2013 op de pastorie