Parochie St. Petrus’ Stoel te Antiochië

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner

Wegens succes herhaald: oudejaarsavond op de pastorie!

Afdrukken PDF

Oudjaar2012.9Afgelopen oudejaarsavond was er een primeur op de pastorie: wie wilde was welkom om er de overgang van oud op nieuw te vieren. Meer dan dertig mensen maakten van de uitnodiging gebruik en het was, simpel gezegd, ouderwets gezellig. Het spreekt dan ook voor zich dat u komende oudejaarsavond opnieuw welkom bent!

We beginnen de avond om 20.30h, en sluiten af om 00.30h. Als het een probleem is zal iemand u per auto ophalen en naar huis brengen zodat u ’s nachts niet alleen over straat hoeft. Eventueel begeleiden we u ook te voet van en naar huis als u dicht bij de pastorie woont. Met het oog hierop ook de vraag of er vrijwilligers zijn die ik kan benaderen voor het ophalen en thuisbrengen van mensen op deze avond.

Voor drinken en iets te knabbelen wordt gezorgd. Daarom wel graag van tevoren (voor 30 december) laten weten of u komt via een briefje in de bus van de pastorie, telefonisch (op werkdagen tussen 9.30h en 12.00h) op 040/269.75.61 ter attentie van pastoor Goris, of per email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Bij het aanmelden graag uw naam, adres en telefoonnummer doorgeven. Ook graag aangeven of u op eigen gelegenheid komt of graag opgehaald en thuisgebracht wordt.

Pastoor J. Goris

De foto's van oudjaarsavond vindt u binnenkort op de website.