Parochie St. Petrus’ Stoel te Antiochië

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner

Allerzielen 2013

Afdrukken PDF

Allerzielen2013

Zaterdag 2 november is het Allerzielen, op deze dag worden de mensen herdacht die ons in de afgelopen jaren zijn ontvallen. Door de tijden heen zoeken wij onze troost in dit ritueel. Een ritueel geeft ons houvast en we mogen hopen dat het telkens iets beter gaat. Wij willen u graag in de gelegenheid stellen om uw dierbaren te herdenken. Dit zou kunnen door het bijwonen van één van de gedachtenisvieringen of een grafzegening op een van onderstaande kerkhoven.

Tijdens de gedachtenisvieringen op zaterdag 2 november om 19.00 uur zullen alle overledenen van het afgelopen jaar bij naam genoemd worden en zullen wij een lichtje voor hen en alle overledenen aansteken.


U bent welkom om 19.00 uur in de kerk van:


- St. Thomas, Thomaslaan 43
- St. Matteus (heeft de uitvaart plaatsgevonden in deze kerk, wordt u uitgenodigd
   in de Thomaskerk)
- O.L.V. v. Lourdes, Vlokhovenseweg 43
- St. Petrus, Kloosterdreef 29
- Kapel v.h. H. Hart in Kronehoef (In de kapel is geen viering; u wordt uitgenodigd
   in de Petruskerk.
- St. Antonius Abt, IJsselstraat 4

Aansluitend aan de viering in de kerk van St. Antonius Abt, zal er een gezamenlijk bezoek gebracht worden, vergezeld van kaarslicht, aan het kerkhof. Er is gelegenheid voor het leggen van bloemen bij de laatste rustplaats van uw dierbare. Tevens bestaat de mogelijkheid om het graf te laten zegenen door de aanwezige celebrant.

Eerder die zaterdag 2 november om 15.00 uur zal na een korte gebedsviering op verschillende kerkhoven van onze parochie de grafzegening plaats vinden. U wordt uitgenodigd om naar het graf van uw familie en/of vrienden te gaan, waarna de graven gezegend zullen worden. De grafzegening vindt plaats op:


- Kerkhof O.L.V. van Lourdes, Smetsakker
- Kerkhof St. Petrus, Kloosterdreef
- Kerkhof St. Paulus, Boschdijk


Na het bezoek aan het kerkhof bent u van harte welkom in het nabij gelegen kerktrefcentrum, om met een kop koffie of thee even bij te komen en uw verhaal te vertellen als u dat op prijs stelt.

Wij stellen het bijzonder op prijs als we samen met u en uw familie deze mooie traditie kunnen delen. Wilt u deze uitnodiging ook bekend maken bij andere familieleden?
Voor meer informatie kunt u bellen met de pastorie op werkdagen tussen 09.30-12.00 uur naar telefoonnummer 040-269 75 61.

Pastoraal team