Parochie St. Petrus’ Stoel te Antiochië

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner

Informatiebijeenkomst Relatiecursus ‘JIJ+IK=WIJ’

Afdrukken PDF
 

 Relatiecursus“Alles vraagt onderhoud. Ook een relatie.” Met dat motto vindt 8 september bij het vormingscentrum Mariënkroon in Nieuwkuijk een informatieavond met kennismakingsles plaats van de relatiecursus JIJ+IK=WIJ. Deze cursus wordt georganiseerd door de Focolarebeweging en aanbevolen door de afdeling Huwelijk & Gezin van het Bisdom van ’s-Hertogenbosch.

JIJ+IK=WIJ
De cursus is gericht op het bevorderen van dialoog en eenheid in de relatie. De methode gaat uit van ontwikkeling en verandering 'van binnenuit'. De nadruk ligt op empathie (JIJ), autonomie (IK) en wederkerigheid (WIJ). De cursus maakt gebruik van moderne psychologische inzichten en heeft een christelijke basis. Ook mensen met een andere geloofsovertuiging of zonder geloof vinden voldoende aanknopingspunten voor een nieuw begin.

Data en prijs
De cursusdata: 6, 13 en 20 oktober, 10, 17 en 24 november en 1 december (telkens van 20-22 uur), plus een terugkomdag op zaterdag 21 januari van 10-16 uur. De kosten van de cursus bedragen € 145,- per stel.

Vrijblijvend kennismaken
Op 8 september 2011 is er een kennismakingsles / informatie-avond van 20.00 tot 21.30 uur Locatie: Vormingscentrum Mariënkroon, Abdijlaan 8, te Nieuwkuijk. De avond is vrij toegankelijk en zonder enige verplichting.  

 Voor meer informatie, klik op onderstaande link:

Relatiecursus