Parochie St. Petrus’ Stoel te Antiochië

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner

MOV dag op zondag 26 mei 2013

Afdrukken PDF

MOV familiedag.26052013.2Op 26 mei organiseert de MOV Groep de jaarlijkse MOV dag. Een dag waarop we ons project nog eens extra in de schijnwerper zetten. Deze keer in de Thomaskerk.  Er is méér te zien en te beleven dan we hier kunnen melden. Wij volstaan hier met de drie belangrijkste programmapunten. 

Eucharistieviering om 11.00 uur. Voorganger is pastor Jan van de Laar. De dienst wordt opgeluisterd door het Thomaskoor. Veel van de teksten  die worden uitgesproken zijn door onszelf aangeleverd. Na de Viering, bij het verlaten van de kerk, is er een collecte, waarvan de opbrengst in z’n geheel naar ons opleidingsproject in Kenia gaat.

Concert door het bekende Eindhovense Toonkunstkoor. De aanvang is 14.00 uur. Het koor zingt een keur van prachtige liederen, deels in zigeuner klederdracht. Om de entreeprijs laag te houden willen we met de opbrengst van dit concert slechts één meisje uit Kenia een vierjarige middelbare opleiding schenken. Daarom hebben we de entreeprijs beperkt tot € 7.50

Presentatie van het MOV boek. Tijdens de pauze van het concert zal ons nieuwe MOV boek officieel worden gepresenteerd. Dit boek bevat o.a. korte levensbeschrijvingen van meer dan veertig van onze studentjes. Niet uitsluitend “ellende wat de klok slaat” maar ook hoop, ambitie, bereidheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van hun volk. Het boek is prachtig vormgegeven; veel mooie foto’s; geschreven in het Nederlands en in het Engels. Het boek is vrijwel geheel in eigen beheer, dus zonder kosten, gemaakt; alleen het drukken ervan konden we niet zelf. Onze vaste donateurs ontvangen het boek gratis; voor de anderen kunnen we het boek aanbieden voor een vriendenprijs van € 10. We hopen op 26 mei velen van U te mogen begroeten.

Tenslotte. Onze website: www.movwoensel.nl. Ons rekeningnummer:  2977700 onder vermelding van Stichtingmov. Verdere informatie bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Voor de flyer, klik op Flyer MOV dag