Parochie St. Petrus’ Stoel te Antiochië

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner

Zingen voor Rio

Afdrukken PDF

<p >angelusklokje“Het angelus klept in de verte”, “Als ik een klokje was, hoe blij zou ik luiden…” Hoe lang is het niet geleden dat u die liederen nog hebt gehoord? Wie dat jammer vindt, omdat het hier toch om een stukje (Brabants) cultuurgoed gaat, krijgt binnenkort de kans om deze gezangen alsnog een keer te beluisteren. Het koor van de jongeren die zich voorbereiden op hun reis naar Rio is namelijk van plan een liederenavond te organiseren. Momenteel zijn we druk bezig met de samenstelling van het programma en daarbij willen we ook uw hulp vragen.
Zijn er liedjes van vroeger die u op die avond graag nog eens zou willen horen? Stuur ons dan titels en/of eerste regel(s). Volledige teksten en muziek zijn helemaal welkom. Misschien kent u ook anekdotes m.b.t tot deze gezangen. Dat kan gaan van: het was het lievelingslied van mijn oma, of wij zongen dat thuis altijd als we… tot Ik was op vakantie in Indonesië en hoorde een missiepater ”Aan U, o Koning der Eeuwen zingen” zingen.
Stuur uw reacties aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Schrijven of bellen kan ook. Gerard Suurmeijer Frankrijkstraat 55 5622 AE Eindhoven 040-2450511