Parochie St. Petrus’ Stoel te Antiochië

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner

Meerdaagse en dagbedevaarten naar Beauraing, België

Afdrukken PDF

Maria BeauraingIn 2012-2013 vieren we de 80ste verjaardag van de verschijningen. N.B.C. Pro Maria afdeling bisdom Den Bosch heeft een vierdaagse bedevaart met extra zorg naar het Belgische bedevaartplaatsje Beauraing met begeleiding van een priester en het Nederlandse Rode Kruis.

Er is goede medische begeleiding aanwezig. Aan deze bedevaart kunnen ouderen, zieken, gehandicapten, en gezonde pelgrims deelnemen.

De bedevaart van 27 t/m 30 april 2013 heeft de opstapplaatsen Schaijk, Helmond, en Westerhoven. Programma: dagelijks H. Mis, Mariahulde, lof en persoonlijke zegen met het H. Sacrament, rozenhoedje, stille aanbidding, ontspanningsavonden met optredens, tentoonstelling, DVD waarin een zienster zelf vertelt over de verschijningen, kruisweg, boeteviering, Mariawake met handoplegging, Mariaal museum, winkelen, bezoeken van graven van vier zieners, toeristische route. De vieringen op 28 april zijn m.m.v. MarieChristien. Na de vieringen is een feestelijk show van MarieChristien. Het accueil, waar we verblijven, is volledig gerenoveerd met kamers voor 1 of 2 personen. Reissom voor de meerdaagse bedevaart is € 265,- (gewone zitplaats bus). Bij de reissom zijn inbegrepen de heen- en terugreis van de centrale opstapplaats naar Beauraing, volledig pension, een ongevallen/ziekte- en reisverzekering, bijdrage om verblijf en vervoer voor vrijwilligers van het Rode Kruis te betalen.

De dagbedevaart op zondag 28-4-2013 heeft de opstapplaatsen Alverna, Nijmegen, Helmond, Asten, Eersel, en grensovergang Bergeijk. De vieringen op 28 april, H. Mis, Mariahulde, lof en krijgt u de persoonlijke zegen met het H. Sacrament, zijn m.m.v. een koor uit Mill en MarieChristien. Vertrek uit Beauraing om 16.00 uur. De reissom is € 30,- p.p. (incl. drankje op de heenweg)

Beauraing is een bedevaartplaatsje aan de rand van de Belgische Ardennen. In een meidoornstruik verscheen Maria vanaf 29 november 1932, 33 maal aan 5 kinderen. Maria, de moeder met het Gouden Hart, vroeg om gebed en beloofde aan zieken en bedroefden hulp en troost. Beauraing is rust, vrede en zorg voor elkaar. “Dat men hier op bedevaart kome.” Het is een uitdrukkelijke wens van de Heilige Maagd met het Gouden Hart. Vergeet niet op de wens van Maria in te gaan! Tot in Beauraing?

Voor meer inlichtingen N.B.C. Pro Maria: mw R. Senders, Schapendries 16, 5521 LH Eersel, 0497-682296, , website http://home.kpn.nl/m.de.wit-ssc/ Opgave tot zes weken voor de bedevaart.