Parochie St. Petrus’ Stoel te Antiochië

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner

Activiteiten jaarthema

Afdrukken PDF

jaarthemaRondom het jaarthema “Het Woord tot Leven”, wordt er een aantal activiteiten georganiseerd.

Woensdag 24 oktober 20.00 uur, KTC Petrus.

 

In het kader van het jaarthema ‘het woord tot leven’, zal er op woensdag 24 oktober een workshop ‘Verhalen vertellen’ worden gegeven door Henry Vermeulen. Het begint om 20.00 uur en wordt gehouden in KTC Petrus, Kloosterdreef. Voor meer informatie en/ of aanmelden voor deze workshop neem contact op met Marjelein Verhoeven. Telnr. 2697564 of via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Vrijdag 14 december 19.00 uur, Kapel van het Heilig Hart.

Inmiddels zijn de Taizé-vieringen een traditie geworden, waarbij we steeds meer parochianen mogen begroeten. Tijdens een korte viering van gebed, stilte en zang denken we na over het thema “het Woord tot Leven”.

Vrijdag 14 december 20.00 uur, KTC Petrus.

Direct na de Taizé-viering vind er een inleiding plaats over het thema “het Woord is vlees geworden en heeft onder ons gewoond” door pastor Norbert Schallenberg. Tijdens de advent worden we ons bewust van de komst van Christus en wat dat voor ons betekent in ons dagelijks leven.

De werkgroep jaarthema hoopt weer een aantal inspirerende avonden te verzorgen en wil u graag tijdens één van deze bijeenkomsten ontmoeten!