Parochie St. Petrus’ Stoel te Antiochië

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner

Alpha komt naar Eindhoven!

Afdrukken PDF

Alpha

De ervaring is dat het heel gezellig is en u nieuwe vriendschappen sluit. U eet samen én u maakt kennis met het christelijke geloof! Samen gaan we op zoek naar antwoorden op vragen als: “Is er meer? Waar leef ik eigenlijk voor?”. Korte inleidingen en het napraten hierover in kleine groepjes (waar geen enkele vraag gek is) en dit alles in een heel gemoedelijke, open sfeer. De cursus is gratis en bestaat uit 10 avonden en een kort weekend.

De Alpha-introductieavond vindt plaats op dinsdag 11 september 2012 en wordt gehouden in het Schootskwartier, het gebouw achter de kerk, Schootsestraat 47, Eindhoven. De avond begint om 20 uur en iedereen is van harte welkom voor een vrijblijvende introductie op de Alpha-cursus en een gezellig drankje na afloop. Naast uitleg over de inhoud en de opzet van de cursus zullen enkele cursisten, die eerder de Alpha-cursus hebben gevolgd, vertellen hoe ze dit beleefd hebben.

De cursus start op dinsdag 25 september 2012 om 19.00 uur in de Schootsestraat 47 Voor meer informatie: zie www.alpha-cursus.nl of neem contact op met Bart Moret (0408487051) of Johanna Egberts (0492664144).