Parochie St. Petrus’ Stoel te Antiochië

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner

Biddend Bijeen in het Bisdom

Afdrukken PDF

bidden voor bisdomDaarna hebben we tijdens onze gezamenlijke pinksternoveen, Biddend Bijeen in de Bovenzaal, met diverse parochies- gebedsgroepen- en individeel, dag en nacht biddend onze plaats ingenomen bij de herbouw van de muren.’’  (Neh. 4,3)

In lijn met het beleid van het bisdom, waarbij de kerntaken voortaan in parochies moet gebeuren, kunnen we u nu aankondigen dat de Sint Christoffelparochie met pastoor M.Massaer, Pater Sunny Philip en de gebedsgroep aldaar, ons willen verwelkomen om vervolg te geven aan “onze kerntaak: bidden voor de herbouw van de geestelijke tempel.”

Op zaterdag 15 september, Feest van de Moeder van Smarten, bent u allen in Dreumel welkom vanaf 10.15 voor een kopje koffie in de horecagelegenheid 'Het Centrum',  tegenover de kerk. Aansluitend daarop zal Mg. Schröder in de kerk ons een inleiding geven die nauw aansluit bij het liturgische feest van Kruisverheffing en de Moeder van Smarten, afgesloten met een tijd van aanbidding

Tijdens de middagpauze zijn er broodjes, soep en koffie in 'Het Centrum'. In de namiddag is er tijd voor ontmoeting, aanbidding, het bidden van de rozenkrans en gelegenheid om het sacrament van de verzoening te ontvangen. Rond 16.00 is het einde van de gebedsdag gepland.

Deze gebedsdag is voor iedereen met een biddend hart: iedere parochiaan, gebedsgroep, aanbiddings- of rozenkransgroep enz. Nodigt elkaar uit en misschien kunt u ook samen reizen. Misschien kunt u ook al eens met elkaar overleggen of u de volgende gebedsdag in februari 2013 vanuit uw parochie/gebedsgroep kunt ontvangen, in samenwerking met de initiatiefgroep.

We zouden het op prijs stellen als u zich zo mogelijk per email of post vóór 8 september wilt aanmelden bij onderstaand correspondentie-adres.

Vriendelijke groeten, Inititiatiefgroep BBB:     Voor de Sint Christoffelparochie: Pastoor Massaer, Pater Sunny Philip en de gebedsgroep Voor de initiatiefgroep BBB: Mevr. Nellie Ruiter Correspondentie-adres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Parochie Sint Christoffel Rooijsestraat 65 6621 AK DREUMEL

Ps:  Er is ruim parkeergelegenheid vlak bij de kerk in Dreumel en ook is er prima openbaar vervoer van 's-Hertogenbosch station tot in Dreumel.