Parochie St. Petrus’ Stoel te Antiochië

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner

Uitnodiging voor de vrijwilligers

Afdrukken PDF

Vrijwilligers

Alle vrijwilligers van de parochie hebben de afgelopen weken een uitnodiging gekregen voor de vrijwilligersmiddag op 2 september aanstaande. Mocht dit niet het geval zijn dan horen wij het graag zodat wij een en ander kunnen aanpassen in onze administratie en krijgt u alsnog een uitnodiging. Om de datum alvast te reserveren in uw agenda, onderstaand de tekst van de uitnodiging:

 

Als dank voor al de enthousiaste inspanningen en aanpassingen van de vrijwilligers tijdens het afgelopen jaar waar de fusie van de nieuwe parochie een feit is geworden, worden zij en hun partners uitgenodigd voor een gezellige bijeenkomst op zondagmiddag 2 september in de tuin van de pastorie van de Petruskerk.
Vanaf 14:00 uur bent u welkom om onder genot van een hapje en een drankje elkaar te ontmoeten.
Om 17.00 uur zal deze middag afgesloten worden met een vesperviering in de kerk van Sint Petrus.
Als onderdeel van deze viering zal de opening van het werkjaar plaatsvinden en zal het Jaarthema voor het komende werkjaar gepresenteerd worden.


Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur en pastoraal team
de Stuurgroep Vrijwilligerszorg


Voor meer informatie of om u aan te melden, kunt u het beste een e-mail sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ; bellen mag ook op maandag- woensdag of vrijdagmorgen naar nummer 040-269 75 62.