Parochie St. Petrus’ Stoel te Antiochië

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner

Oproep Kinderwoorddienst en crèche

Afdrukken PDF

Kindernevendienst

 Vanaf 26 augustus 2012 gaan we in de parochie van Sint Petrus’ Stoel van start met kinderwoorddiensten op de tweede en vierde zondag in de kerk van Sint Petrus. Tijdens de viering, na het openingsgebed, worden de aanwezige kinderen uitgenodigd met een begeleid(st)er mee te gaan naar een ruimte binnen de kerk, waar ze het evangelieverhaal van die zondag op een voor kinderen begrijpelijke manier verteld krijgen. Daarna vindt een gesprekje plaats en wordt een werkje gemaakt. Na de voorbede komen de kinderen weer terug in de viering en beleven de rest van de viering mee met hun ouders.

Vanaf diezelfde datum zal er een crèche zijn in het kerktrefcentrum naast de pastorie van de Petruskerk. Ouders kunnen hun kleintjes daar voor aanvang van de viering heen brengen, waar vrijwilligers op hen zullen passen.

We hopen hiermee in een behoefte te voorzien en kinderen actief bij de kerk te betrekken. Er zijn vanzelfsprekend voldoende vrijwilligers nodig, zowel voor de kinderwoorddiensten als voor de crèche. We willen dan ook bij deze een oproep doen aan degenen die hieraan zouden willen meewerken. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen streven we ernaar dat ieder 1 keer per 2 maanden aan de beurt is om te komen helpen.

Heeft u belangstelling om u in te zetten voor de kinderen van onze parochie, stuurt u dan een mail met uw gegevens naar pastoraal werker Marjelein Verhoeven, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Eerst vragen om meer informatie mag natuurlijk ook.