Parochie St. Petrus’ Stoel te Antiochië

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner

Marktmissie voorbereiding

Afdrukken PDF

evangeliseren

Op dinsdag 15 mei om 20:00 uur vindt in de Petruskerk een voor- bereidingsavond plaats voor de vrijwilligers die meehelpen tijdens de Marktmissie. Weet u nog niet precies wat kunt verwachten, maar bent u wel enthousiast geworden over de marktmissie? Dan nodigen we u graag uit op dinsdagavond 15 mei in de Petruskerk.

Tijdens deze voorbereidingsavond kijken we concreet vooruit naar zaterdagochtend 19 mei wanneer we de deuren van de Petruskerk open gaan zetten voor voorbijgangers.

Op zaterdag 19 mei a.s. nodigen we 10:00 uur tot 12:00 uur voorbijgangers en bezoekers van de Woenselse markt uit een kaarsje aan te komen steken in de Petruskerk. Wie wil kan ook een intentie opschrijven om voor te bidden. Tijdens de marktmissie zullen we veel mensen ontmoeten en dit willen we gastvrij doen. Daarom is er ook koffie voor de aanwezigen.

Wanneer we schijnbaar nog niets kunnen ondernemen, kunnen we wel altijd gaan bidden. Evangelisatie is niet een activiteit die we zelf zo maar kunnen opzetten. Het is een „samenwerken‟ met de Heer. In zekere zin is bidden al een vorm van evangeliseren.

  • Dinsdagavond 15 mei om 20:00 uur voorbereiding     Petruskerk (inloop vanaf 19:45 uur)
  • Zaterdag 19 mei van 10:00-12:00 uur marktmissie      Petruskerk (vrijwilligers vanaf 9:00 uur)

We hopen u tijdens een van deze bijeenkomsten te verwelkomen,

Namens het Marktmissieteam,

Yvette van den Heuij

Wilt u meedoen? Meldt u dan aan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Of bel op werkdagen tussen 9:30 uur en 12:00 uur naar: 040 269 75 61