Parochie St. Petrus’ Stoel te Antiochië

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner

Meimaand is Mariamaand

Afdrukken PDF

 

 

Afbeelding1

Van oudsher is de Meimaand Mariamaand; ook in onze parochie zal extra aandacht geschonken worden aan Maria tijdens verschillende activiteiten. We willen er vast een aantal noemen. Het bidden van het rozenhoedje in de parochie kan onder andere elke doordeweekse avond in de kapel Maria Koningin van de Vrede om 19:00 uur en in de kapel van het Antoniushuis in Acht om 16:30 uur. Op maandagavond bent u welkom om 19:00 uur in de kerk van O.L.V. van Lourdes om mee te bidden en ook in de kapel v.h. H. Hart zal het rozenkransgebed gebeden worden, en wel op dinsdagmiddag om 15:00 uur.

Vrijdag 4 mei zijn er twee vieringen ter ere van Maria, om 09:30 uur in de Matteuskerk en om 11:00 uur in de Thomaskerk; na de viering bent u welkom voor een kopje koffie of thee!

Ook kunt u komende maand mee op bedevaart; op 23 mei aanstaande wordt door vrijwilligers van kapel Maria Koningin v.d. Vrede een bedevaart georganiseerd onder andere naar de bedevaartplaats Scherpen-heuvel. Meer informatie over deze bedevaart en de andere activiteiten vindt u in de volgende Nieuwsbrief.