Parochie St. Petrus’ Stoel te Antiochië

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner

Kinderwoorddienst heeft vakantie

Afdrukken PDF

kwd4.sOp 2 juli hebben we met de kinderen een gezellig feest gehad in de tuin van de pastorie. Natuurlijk was er allerlei lekkers en een klein cadeautje. We hebben gezamenlijk een standaard gemaakt voor onze kaars. Hij is versierd met bloemen en ieders naam staat erop, het is echt mooi geworden, kom maar eens kijken! Hoewel het eventjes regende konden we toch buiten spelen. Via een balspel hebben kinderen, ouders en begeleidsters elkaar beter leren kennen en ook is er een gesprek geweest met de ouders onderling. We hebben gesproken over hoe de kinderwoorddienst ervaren wordt, of er zaken missen en of er ideeën waren. 


kwd5.s

Daarna hebben de kinderen een mini-concert gegeven voor de ouders. Onder leiding van Marian is er een liedje mét muzikale begeleiding gezongen! Het begin van iets moois..?
Laten we gezamenlijk proberen de kinderen iets te leren over het Evangelie, stap voor stap. Laten we hen welkom heten, zodat zij zich thuis gaan voelen in onze parochie en weten dat ook zij een plekje hebben bij Jezus.
De komende tijd houden we vakantie maar vanaf zondag 3 september is er weer kinderwoorddienst tijdens de mis om 10.00 uur, elke eerste en derde zondag van de maand.

 

Also we’d like to welcome our newly arrived parishioners to our gatherings! The first en third sunday each month in the Petruskerk during Holy Mass at 10 o’clock, we teach children from 4 to 12 years old about the Gospel in a manner they can relate to. We start again at September 3rd. We hope to meet you then!

Fijne vakantie!