Parochie St. Petrus’ Stoel te Antiochië

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner

31 mei 2017: Bedevaart naar Zegge en Oudenbosch

Afdrukken PDF

oudenbosch

De rooms-katholieke stichting Maria Koningin van de Vrede organiseert ook dit jaar weer een bedevaart. We gaan naar Zegge en Oudenbosch. Het programma ziet er op dit moment als volgt uit:
we vertrekken vanaf de Vlokhovenseweg bij de kerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes om 08:30 uur en vanaf de Robbenstraat, bij de St. Petruskerk, om 09:00 uur stipt. Bij aankomst in Zegge is er koffie en gebak. Dan wordt in de geweldig mooie kerk Heilige Maria Boodschap een heilige mis gevierd. Na de mis kan de kapel Onze Lieve Vrouw van Zegge worden bezocht. Daarna wordt er in Zegge, in café zaal Kerkzicht, een eenvoudige lunch gebruikt.
Na de lunch vertrekken we naar Oudenbosch. Hier zullen we de basiliek H.H. Agatha en Barbara bezoeken. Dit is een kopie van de St. Pieter in Rome. Er wordt een rondleiding gehouden door een basiliekgids. Daarna is er nog vrije tijd te besteden in Oudenbosch, waarna we de terugreis naar Eindhoven beginnen om 17:00 uur. 

De prijs per deelnemer is € 27,50 per persoon; dit is inclusief reis, koffie en gebak, lunch en rondleiding. U kunt zich opgeven middels de nader te verschijnen folder en inschrijfformulier bij de kerkwijkcentra. We beperken de bedevaart tot één bus, wees dus op tijd met uw aanmelding. In principe geldt: die het eerst komt, het eerst maalt. Als u ingeloot wordt, ontvangt u een instapkaart. Wij hopen op maximale belangstelling.                             

Cees van den Bosch, secretaris.