Parochie St. Petrus’ Stoel te Antiochië

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner

Bedevaart naar Kevelaer: donderdag 18 augustus 2016

Afdrukken PDF

IMG 2452.s

We vertrekken rond 8.00 uur ’s ochtends en we komen rond 20.00 uur ’s avonds weer in Eindhoven aan. Pastoor Goris reist sinds jaar en dag met ons mee.

 

Het programma in Kevelaer bestaat uit een processie naar de genadekapel bij aankomst, een eucharistie-viering, lof, kruisweg en afsluitende viering met zegening van de devotionalia. Tussendoor is er ruim tijd voor een kop koffie, bezoek aan de winkeltjes enz.

 

De kosten voor deze dag bedragen 16 euro (kinderen tot 14 jaar betalen 8 euro). De kosten voor koffie, thee of de lunch zijn hier niet bij inbegrepen. U dient zelf een lunchpakketje mee te nemen, of anders terplekke wat aan te schaffen.

 

Inschrijven kan tot en met 29 juli door een enveloppe af te geven op de pastorie aan de Kloosterdreef 31 op werkdagen tussen 9.30 uur en 12.00 uur met daarin 16 euro en het inschrijfstrookje met uw naam, uw adres en uw telefoonnummer (indien mogelijk ook uw mobiele nummer). Buiten deze tijden kunt u eventueel de enveloppe in de brievenbus doen met de vermelding ‘Bedevaart Kevelaer’.

 

U ontvangt ongeveer een week voor de bedevaart uw opstaptijd- en locatie, het uitgebreide dagprogramma, overige informatie en een gebeds- en liederenbundel thuis. Aan de pelgrims die al eerder meereisden wordt verzocht dit gele boekje alvast op te zoeken.

 

U bent van harte welkom om deze bijzondere dag met ons mee te reizen! Voor het digitale inschrijfformulier, klik op de volgende link: Inschrijfformulier Kevelaer 2016
Meer informatie en/of de papieren inschrijfformulieren vindt u in de kerkportalen en via de website van de Broederschap: www.eindhoven-kevelaer.nl

Christel Huijbregts-Bock
Broedermeester Eindhoven-Noord van het Onze Lieve Vrouw Broederschap