Parochie St. Petrus’ Stoel te Antiochië

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner

De Alpha-cursus komt er weer aan!

Afdrukken PDF

alpha cursus 2014Voor de 11e keer organiseren de Rooms-katholieke parochies van St. Joris en St. Petrus te Eindhoven en de parochie Christus-Koning te Veldhoven, de Kruispuntgemeente, de Nederlands Gereformeerde kerk, de Evangelische gemeente De Lichtstad en de Schootsekerk gezamenlijk een Alpha-cursus. De afgelopen jaren zijn we steeds weer bemoedigd door wat God heeft gedaan tijdens en door de interkerkelijke alpha-cursus in Eindhoven: deelnemers geven bijvoorbeeld aan dat hun geloof meer is gaan leven, dat ze Jezus hebben leren kennen als hun Redder, dat ze rust hebben gevonden, dat het christelijk geloof relevant is geworden voor hun leven, dat ze verder op zoek willen gaan. Steeds opnieuw vinden mensen de weg naar de alpha-cursus te vinden. En steeds opnieuw zijn er mensen in de deelnemende kerken, die willen bidden voor de Alpha-cursus en de deelnemers en die willen koken.
Ook nu weer willen we u en jou graag inschakelen bij de alpha-cursus! Wat willen we u vragen?


1. Wilt u erover nadenken of u iemand weet in uw omgeving die u zou kunnen uitnodigen voor de Alpha-cursus? Kom samen naar de informatieavond op woensdag 13 januari 2016.


2. Wilt u (weer) mee bidden voor de Alpha-cursus en de deelnemers? Stuur een mail naar en u wordt op de hoogte gehouden van de stand van zaken en gebedspunten.


3. Wilt u een keer koken voor een alpha-avond? Achter in de kerken komt t.z.t. een formulier waarop u kunt aangeven op welke avond u zou kunnen.


De alpha-informatieavond vindt plaats op woensdag 13 januari 2016 en wordt gehouden in de St.Janskerk, Koning Arthurlaan 49, Eindhoven. De avond begint om 20.00 uur en iedereen is van harte welkom voor een vrijblijvende introductie op de Alpha-cursus en een gezellig drankje na afloop. Naast uitleg over de inhoud en de opzet van de cursus zullen enkele cursisten, die eerder de Alpha-cursus hebben gevolgd, vertellen hoe ze dit beleefd hebben.
De cursus start op woensdag 20 januari 2016, om 19.00 uur met de warme maaltijd.
Voor meer informatie: zie www.alpha-zob.nl of neem contact op met José Huizer (040-3686063) of Ronald Begeer (06-22397926)