Parochie St. Petrus’ Stoel te Antiochië

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner

27 mei 2015: Naar Banneux

Afdrukken PDF

BanneuxDe RK Stichting Maria Koningin van de Vrede organiseert dit jaar op 27 mei een bedevaart en wel naar Banneux. Het is een goede traditie geworden. Het ene jaar naar Banneux, het andere naar een ander doel. Dit jaar dus weer Banneux.

Er zijn wederom twee opstapplaatsen: bij de kerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes: vertrek om 08:30 uur en bij de St. Petruskerk, opstappen in de Robbenstraat; hier wordt vertrokken om 09:00 uur. We vertrekken stipt op tijd, dus graag ruim tevoren aanwezig zijn.
Dan volgt een koffiestop in Urmond/Stein. Na de koffiestop gaan we naar de geweldig mooie kerk in Pepinster in België, waar een eucharistieviering plaatsvindt. Deze kerk heet Notre Dame de Lourdes. Voor de kerk is de verschijningsplaats van Maria aan Bernadette Soubirous nagebouwd. Na de viering vertrekken we naar Banneux waar we een lunch zullen gebruiken. Hierna is er de mogelijkheid het bedevaartsoord te bezoeken, waar om 15.00 uur de ziekenzegening zal plaatsvinden. Daarna is er nog vrije tijd te besteden. De terugreis naar Eindhoven is om 16.30 uur.

De prijs per deelnemer is (dit jaar nog) slechts € 25,00 per persoon inclusief koffie, gebak, lunch en reis. U kunt zich opgeven middels de nader te verschijnen folder en het inschrijfformulier bij de kerktrefcentra. We beperken de bedevaart tot één bus, waardoor het maximale deelnemersaantal 50 personen zal zijn. Wees dus op tijd met uw aanmelding. Wij hopen op maximale belangstelling.
Cees van den Bosch, secretaris