Parochie St. Petrus’ Stoel te Antiochië

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner

Cadeautje voor vrijwilligers

Afdrukken PDF

 

KanjersAls u de afgelopen maand langs het Catharinaziekenhuis gereden bent dan heeft u een lichtornament van de lichtjesroute kunnen zien, met het woord ‘Kanjers’ erop en vele handjes. Dit ornament staat symbool voor het vele werk wat vrijwillig in Eindhoven gedaan wordt.

Om de vrijwilligers een cadeautje te geven voor het werk dat zij doen, hebben het Vrijwilligerspunt, de Kanjerclub en Gemeente Eindhoven het initiatief ‘Kanjers’ in het leven geroepen. Dus ook u als vrijwilliger van onze parochie kunt zich aanmelden als Kanjer en gebruik maken van de kortingsacties bij diverse instellingen in Eindhoven.

Via de website: http://jijbenteenkanjer.nl/Home, kunt u zich rechtstreeks aanmelden. Bent u niet in het bezit van een computer dan zijn er op de pastorie van de Petruskerk inschrijfformulieren aanwezig die de pastoriewachten graag samen met u invullen. Zij zullen er dan ook voor zorgen dat uw gegevens doorgegeven worden aan het vrijwilligerspunt.

Vrijwilligers

De stuurgroep vrijwilligerszorg en daarmee dus ook het bestuur en het pastoraal team ondersteunen dit initiatief van harte.

Stuurgroep vrijwilligerzorg