Parochie St. Petrus’ Stoel te Antiochië

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner

zaterdag 2 juni 2018: Open dag begraafplaats Kloosterdreef

Afdrukken PDF

Wat wilt u later met uw uitvaart?

Begraafplaats1.sMet de slogan “Tussen Kunst en Kist” wordt tijdens de week van de begraafplaatsen de diversiteit van de verschillende manieren van begraven, maar ook de verscheidenheid aan graf-ornamenten op begraaf-plaatsen benadrukt en onder een breed publiek bekend gemaakt. Ook de begraafplaats achter de St. Petruskerk aan de Kloosterdreef zal op zaterdag 2 juni van 10.00 tot 16.00 uur geopend zijn.

Tijdens de open dag zijn er verschillende standjes met o.a. een uitvaartverzorger, een steenhouwer en een fotograaf die herdenkingsfoto’s maakt tijdens de uitvaart.
De steenhouwers vertellen u graag over grafmonumenten die in combinatie van natuursteen gecombineerd kunnen worden met bijvoorbeeld glas, RVS, aluminium en brons en op die manier tot waren kunstobjecten gemaakt worden. Zodat het tot een plek wordt waar u uw dierbare kunt eren en gedenken.

begraafplaats4.sDe uitvaartverzorgers kunnen u o.a. informeren over de mogelijkheden met betrekking tot urnen. U wilt natuurlijk dat de urn goed past bij de persoonlijkheid van uw dierbare. Steeds vaker zie je decoratieve urnen die vaak niet direct herkenbaar zijn als urn, maar een abstracte, kunstzinnige vorm hebben.
De aanwezige beheerders informeren u graag over de mogelijkheden van onze begraafplaatsen, de graftuintjes, het columbarium en natuurlijk de “gewone” graven.
U kunt zich natuurlijk al voorbereiden op deze dag door een bezoek te brengen aan onze website www.rkbegraafplaatsen-ehvnoord.com

Wie weet komt u tot verrassende conclusies na een bezoek aan onze open dag op zaterdag 2 juni, de toegang is natuurlijk gratis en voor deze keer staat er koffie en thee voor u klaar!