Parochie St. Petrus’ Stoel te Antiochië

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner

woensdag 16 mei 2018: bedevaart naar Banneux

Afdrukken PDF

pepinster

De rooms-katholieke stichting Maria Koningin van de Vrede organiseert ook dit jaar een bedevaart naar Banneux. Het is een goede traditie geworden. Het programma ziet er op dit moment als volgt uit:

Er wordt vertrokken vanaf de Vlokhovense weg bij de kerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes om 08:30 uur en vanaf de Robbenstraat, bij de St. Petruskerk om 09:00 uur stipt. Dan volgt een koffiestop in Urmond/Stein.

 

Na de koffiestop gaan we naar de geweldig mooie kerk in Pepinster in België, waar een heilige mis wordt gevierd. Deze kerk heet Nôtre Dame de Lourdes. Voor deze kerk is de verschijningsplaats van Maria aan Bernadette Soubirous nagebouwd.

Na de mis vertrekken we naar Banneux waar we een lunch zullen gebruiken. Hierna is er de mogelijkheid het bedevaartsoord te bezoeken, waar om 15:00 uur de lof- en ziekenzegening zal plaatsvinden. Daarna is er nog vrije tijd te besteden, waarna we de terugreis naar Eindhoven beginnen om 16:30 uur. De prijs per deelnemer is € 30,00 per persoon inclusief koffie en gebak, lunch en reis. U kunt zich opgeven middels de nader te verschijnen folder en inschrijfformulier bij de kerkwijkcentra.
We beperken de bedevaart tot één bus, waardoor het maximale deelnemersaantal 56 personen zal zijn. Wees dus op tijd met uw aanmelding. In principe geldt: die het eerst komt, het eerst maalt. Als u ingeloot wordt, ontvangt u een instapkaart.
Wij hopen op maximale belangstelling.

Cees van den Bosch, secretaris.